Osteopathische behandeling Red Hot Chili Pepper

Vrijdagmiddag 11 juni 2016 was Emily gewoon aan het werk toen de telefoon ging. Iemand van de organisatie van Pinkpop aan de lijn. Of ze direct naar Landgraaf wilde komen. Stomverbaasd was ze natuurlijk, want je vraagt je toch af hoe Pinkpop dan bij jou uitkomt. En nog verbaasder toen ze hoorde dat ze iemand van de band Red Hot Chili Peppers een osteopathische behandeling moest geven voordat hij kon optreden.

“Ik moest er even mijn werkagenda voor vrijmaken, maar het was erg leuk om te doen en om ze te ontmoeten. En bijkomend voordeel is dat ik nu een bandje heb en Paul McCartney ook kan zien optreden zondag.”

Bij aankomst op het Pinkpop terrein werd Emily onder begeleiding naar de Red Hot Chili Pepper gebracht. Wie van de band ze behandeld heeft mag ze niet zeggen, maar het was een werkdag om niet snel meer te vergeten. Bij 1Limburg hebben ze hier zelfs ook verslag van gemaakt.
Nadat deze behandeling plaatsvond is Emily nog een keer verzocht om een behandeling te geven. Ze is erg blij met deze ervaring en houdt zich aanbevolen voor het geval het nog eens nodig mocht zijn.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *