Osteopathische behandeling Red Hot Chili Pepper

Vrijdagmiddag 11 juni 2016 was Emily gewoon aan het werk toen de telefoon ging. Iemand van de organisatie van Pinkpop aan de lijn. Of ze direct naar Landgraaf wilde komen. Stomverbaasd was ze natuurlijk, want je vraagt je toch af hoe Pinkpop dan bij jou uitkomt. En nog verbaasder toen ze hoorde dat ze iemand van de band Red Hot Chili Peppers een osteopathische behandeling moest geven voordat hij kon optreden.

“Ik moest er even mijn werkagenda voor vrijmaken, maar het was erg leuk om te doen en om ze te ontmoeten. En bijkomend voordeel is dat ik nu een bandje heb en Paul McCartney ook kan zien optreden zondag.”

Lees meer

Osteopathie, een gezond perspectief

Osteopathie is een snelgroeiend beroep dat in hoog tempo haar positie aan het innemen is in de Nederlandse gezondheidszorg. Met deze korte en informatieve film wil Matthijs Albersen ervoor zorgen om voor de kijker inzichtelijk te maken wat osteopathie in Nederland inhoudt en dient er voor om mogelijke vragen die er zijn omtrent het beroep te beantwoorden. In deze film wordt aan de hand van praktijkverhalen en informatie een beeld geschetst wat osteopathie voor jouw klachten kan doen.

In deze film wordt aan aan de hand van praktijkverhalen en informatie een goed beeld geschetst wat osteopathie voor jouw klachten kan doen.